Wat is CJP?

Wat is CJP?
Met je CJP-pas krijg je tot je 30e korting op heel veel cultuur. Dat betekent goedkoper naar de film, festivals, expo’s en voorstellingen door het hele land. Maar ook korting op kleding, je krant, de trein, verzekeringen, reizen en nog veel meer. Daarnaast laten we je graag zien welke acts volgens ons een miljoenenpubliek verdienen. Dat doen we op deze site, maar natuurlijk ook via Facebook, Twitter , nieuwsbrieven en in CJP Magazine.

We zeggen het maar gewoon: het leven wordt leuker met CJP. Je ontdekt met ons de mooiste films, festivals, exposities en concerten. En als je toe bent aan nieuwe sneakers of een nieuwe rugzak komt CJP ook van pas. Daar krijg je namelijk korting op. Alleen, met z’n tweeën of met je hele vriendengroep. CJP verruimt je blik op de wereld.

Heb je een EYCA-logo op je pas staan? Kijk dan op www.eyca.org voor alle buitenlandse kortingen die je met je pas krijgt.

Facebook Twitter

De missie van CJP
CJP maakt het voor jongeren mogelijk om hun culturele smaak te ontwikkelen en hun culturele horizon te verbreden. Door jonge mensen in contact te brengen met cultuur in de breedste zin van het woord. Met voordelen, voorrang en verrassende inhoud.

Voor CJP is cultuur een onmisbaar deel van het leven. Een mens wordt gevormd door creativiteit en inspiratie uit alle mogelijke kunstvormen. Toch haken jonge mensen met regelmaat af bij cultuur vanwege platte redenen: het is te duur, of ze weten de weg niet. CJP wil die drempels verwijderen. Dat doen we onder andere met korting op cultuur en door jongeren wegwijs te maken in het aanbod.

Maar er is meer. CJP speelt met de CJP Cultuurkaart bijvoorbeeld ook een belangrijke rol bij de financiering van cultuureducatie in het voortgezet onderwijs. Dat is ambitieus, maar het sluit prachtig aan bij onze missie: cultuur toegankelijk maken voor jonge mensen. Kunst en cultuur dragen bij aan een onafhankelijke persoonlijkheid. En doet het dat niet, dan zorgt het in ieder geval voor ervaringen die je een leven lang met je meedraagt.

CJP wordt gesponsord door: TakeCareNow! TakeCareNow!

EYCA

EYCA iPhone app

Waarom zou ik?

De voordelen op een rijtje:

Betaal flink minder voor theater, bioscoop, musea, festivals, concerten en reizen

Maar ook minder voor fashion, gadgets, nrc.next, de trein en verzekeringen

Ontvang 5x per jaar CJP Magazine

Doe mee aan winacties met mooie prijzen

Nog geen CJP? Koop 'm hier!
X