ANWB
Autorijden: eerst moet je het leren en dan moet je een auto zien te regelen. Dat kan allebei met CJP-korting.

We geven namelijk korting op de ANWB Rijopleiding en op het huren van een auto. Scheelt je geld en dat kan je dan weer uitgeven in een exotisch oord waar je naartoe gereden bent.
Korting ANWB rijopleiding: intest voor maar € 25,-
ANWB Rijopleiding
Overig
Deze korting is altijd geldig
Denk jij erover om binnenkort te gaan lessen voor je rijbewijs? Doe dan eerst een Intest bij de ANWB Rijopleiding. Daarna krijg je namelijk een handig advies over jouw rijstijl en niveau, waardoor je dus ook weet hoeveel lessen jij ongeveer nodig gaat hebben. Helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast na de test. Je kunt er wel voor kiezen om de compactopleiding te doen, waarbij je zelfs al in tien dagen je rijbewijs kunt halen, of in je eigen tempo een (paar) keer per week te lessen. 

€ 10,- korting op Intest
Voor CJP'ers is het nog gunstiger om zo'n Intest te doen, want als je je CJP-pas of Cultuurkaart laat zien krijg je tien euro korting. Je betaalt dan nog maar € 25,- ipv € 35,- voor de test. 

Lees hier meer
Deze korting is alleen voor CJP leden.
Nog geen pas? Koop 'm hier!
Korting Fikse korting op je autoverzekering
CJP Autoverzekering
Overig
Deze korting is altijd geldig
Yeah! Eindelijk heb je je rijbewijs en kun je, zonder dat je op je vingers wordt getikt door je rij-instructeur, lekker autorijden.

Bijvoorbeeld alleen op vakantie naar Frankrijk, grote boodschappen doen en je ziet je oma ineens veel vaker. Rij je in de auto van je ouders, die van je vriend(in) of je eigen bakkie? Als je de trotse eigenaar van je eigen wagen bent, is het zaak om hem zo goed mogelijk te verzekeren. Dat doe je natuurlijk het liefst met een goedkope verzekering. Heb jij even geluk dat je een CJP'er bent. De CJP Autoverzekering is namelijk de meest voordelige verzekering die bestaat. 

De voordelen:
·        Uitstekende nieuwwaarderegeling 
·        Reparatie via aangesloten schadebedrijven:
         geen eigen risico!
·        Bonus-/Malus-korting tot 80% 
·        Geen poliskosten 
·        Geen toeslag termijnbetaling 
·        Schadeverzekeringinzittenden mee verzekeren

Heb je al een verzekering via CJP? Klik dan hier om in te loggen in je dossier.
Bereken hier je premie
Deze korting is alleen voor CJP leden.
Nog geen pas? Koop 'm hier!
Korting Voordelig een auto huren met CJP
Verschillende locaties
Overig
Deze korting is altijd geldig
Verschillende locaties
Heel Nederland
Stel, je wil een weekendje weg. Een stapvakantie met vrienden of even bijkomen in een rustig gehucht in Frankrijk bijvoorbeeld. Het dichtstbijzijnde treinstation en vliegveld liggen ver buiten gehoorafstand en je mag de nieuwe Toyota van je ouders niet lenen.

Een auto huren is duur en mag meestal pas als je een jaar je rijbewijs hebt. Met CJP Autoverhuur krijg je een fijne deal:

Als je met CJP Autoverhuur voor minimaal drie dagen een auto huurt, ben je vanaf € 219,- onder de pannen met veel extra voordeel. Oók als je nog geen jaar je rijbewijs hebt.

- 200 vrije km per dag in plaats van 100 km
- Inclusief afkoop eigen risico van t.w.v. € 8,- per dag.


Voorwaarden:
Bij afkoop eigen risico van € 8, - per dag wordt je eigen risico binnen Nederland verlaagd van € 275,- naar  € 100,- per schadegebeurtenis. Buiten Nederland wordt je eigen risico verlaagd van € 750,-  naar € 350,- per schadegebeurtenis.
Huur die auto
Deze korting is alleen voor CJP leden.
Nog geen pas? Koop 'm hier!
Facebook comments laden...
 • Categorie

 • Alles

 • Muziek

 • Film

 • Festival

 • Reizen

 • Expo

 • Lezen

 • Theater

 • Overig

 • Lifestyle

X